Matari MX13000EA-ATS - новий генератор на Vitaltechno

Пилипенко Олександр Олександрович 22 серпня 2024 р. о 20:22

Добре підготуватися до періоду відключення електроенергії допоможе бензиновий генератор Matari MX13000EA-ATS, який вже є у продажу на сайті компанії «Vitaltechno». Також це оптимальний варіант для організації подачі електроенергії у польових умовах. Пристрій має робочу потужність 9 кВт і оснащений оригінальним чотиритактним двигуном, виготовленим з твердих сплавів. Цю модель випускають у Японії на сучасній автоматизованій лінії з виробництва генераторів відповідно до міжнародних стандартів якості.
Генератор Matari MX13000EA-ATS мобільний та зручний в експлуатації. Його розміри становлять 790х700х680 мм, а вага – 131 кг. Для стабільного розміщення пристрою передбачено міцну металеву раму, а для легкого транспортування є ергономічні ручки та колеса. Цією моделлю легко керувати за допомогою інтуїтивно зрозумілої панелі з індикаторами. Обладнання здатне забезпечити до 16,7 годин безперебійної роботи без дозаправки практично в будь-яких умовах, причому рівень шуму буде низьким. Безпечне застосування генератора засноване на надійній ізоляції елементів, що проводять струм, а також наявності заземлення, систем датчиків та запобіжників.
Купити оригінальний бензиновий генератор Matari MX13000EA-ATS з офіційною гарантією якості від виробника можна зараз в інтернет-магазині «Vitaltechno». Для цього знайдіть за телефоном,

Останні новини розділу