МВЦ запрошує на професійну будівельну подію «ЄвроБудЕкспо-2024»

МВЦ запрошує на професійну будівельну подію «ЄвроБудЕкспо-2024»

З 15 по 17 жовтня 2024 року в Києві відбудеться «ЄвроБудЕкспо-2024». Ця будівельна подія пройде на території Міжнародного Виставкового Центру (МВЦ) і стане важливим майданчиком для презентації інноваційних рішень, обміну досвідом та розвитку професійних контактів між національними та міжнародними учасниками будівельного ринку.

Однією з ключових подій заходу стане Науково‑практична конференція, присвячена проблемам і викликам, з якими стикаються підприємства житлово-комунального господарства, ОСББ та управителі багатоквартирних будинків в умовах воєнного стану. На порядку денному також — енергоефективність, реформування ЖКГ, розвиток водопровідно-каналізаційної інфраструктури та сучасні технології у будівництві.

«ЄвроБудЕкспо-2024» об'єднає учасників з різних куточків світу, створюючи платформу для обговорення інновацій, пошуку нових партнерів та формування стратегічних угод.

Окрім основної виставки, на території МВЦ одночасно відбудуться дві інші спеціалізовані події — «AQUA UKRAINE - 2024» та «ЛАК&ФАРБА EXPO UA - 2024», де будуть представлені новітні технології водоочищення, лакофарбової продукції та матеріалів для будівництва.

Захід проходитиме на Броварському проспекті, 15, в Міжнародному Виставковому Центрі, який обладнаний двома укриттями цивільного захисту на 2000 осіб.

Дата проведення: 15-17 жовтня 2024 року
Місце: МВЦ, Київ, Броварський проспект, 15
Ідентифікатор: 15626