Бензопила Кентавр БП-5225ТН - розпродаж

Магазин Vitaltechno 21 вересня 2024 р. о 00:53

"Vitaltechno" пропонує своїм клієнтам бензопилу Кентавр БП-5225ТН - надійний інструмент напівпрофесійного рівня. Він допоможе ідеально виконати різні садові роботи, наприклад, заготівлю дров, обрізку гілок, ремонтні операції. Розпил деревини великого діаметру можливий завдяки оптимальній довжині пильної шини, яка досягає 45 см. Ця модель, вагою 6,7 кг, мобільна, завдяки бензиновому двигуну вона не прив'язана до мережі. Його потужність складає 3,3 л.с. Об'єм паливного бака – 0,55 л. Бензопилу можна використовувати лише на відкритому просторі.
Кентавр БП-5225ТН має надійну ергономічну конструкцію. Для її виготовлення використані міцні та довговічні матеріали, серед яких пластик. Він не перегрівається навіть під час інтенсивної роботи. Запуск інструменту буде легким та швидким, що забезпечує ручний стартер. У свою чергу додаткове гальмо дозволить блискавично зупинити двигун у разі попадання твердого предмета в ланцюг. Рівень шуму в процесі експлуатації не перевищує 110 дБа. До того ж передбачено ефективну антивібраційну систему.
Замовити бензопилу Кентавр БП-5225ТН в інтернет-магазині «Vitaltechno» Ви можете прямо зараз за посиланням: Щоб отримати консультацію, звертайтесь за телефоном:,або. Запас товару обмежений, тому не варто відкладати покупку.

Останні новини розділу