1 жовтня відбудеться будівельний Business Day

КБУ 23 вересня 2024 р. о 18:53

1 жовтня 2024 року відбудеться розширене засідання Ради директорів КБУ та Business Day, під час якого обговорюватимемо актуальні виклики галузі та координацію зусиль для відбудови України.

Програма заходу складається з декількох блоків:

10:00 - Блок 1. Стан професійної підготовки кадрів у будівельній галузі. Національне дослідження

Співпраця бізнесу та закладів професійно-технічної освіти для підготовки майбутніх фахівців є надзвичайно важливою. Під час заходу обговоримо аспекти цієї співпраці, рівень практичної підготовки випускників і здатність роботодавців працювати з учнями.

Організатори: Конфедерація будівельників України спільно з Українсько-Швейцарським проєктом “Публічно-приватне партнерство для покращення професійної освіти в Україні” (EdUp).
Спікери: представники проєкту EdUp, ГО “Українська Асоціація Маркетингу” та МОН України.

Питання для обговорення:


Зверніть увагу! Кількість місць обмежена.
Участь у першому блоці відкрита для всіх за попередньою реєстрацією.

13:00 - Блок 2. Виклики сучасного девелопменту: політика та прогнози

Учасники ознайомляться з тенденціями розвитку девелопменту в умовах війни та особливостями ціноутворення. Це можливість для лідерів галузі обмінятися досвідом, проаналізувати виклики та обговорити нові перспективи розвитку ринку нерухомості в Україні.

Тематика обговорення:
Зверніть увагу! Кількість місць обмежена.
Участь у другому блоці безкоштовна для девелоперів (1 представник від компанії) та членів Ради директорів КБУ — за попередньою реєстрацією.
Для інших учасників передбачений гостьовий візит за спеціальними умовами.

16:00 - Блок 3. Розширене засідання Ради директорів КБУ

Традиційно під час розширеного засідання Ради директорів КБУ відбудеться офіційне прийняття нових членів Конфедерації будівельників України.

До участі запрошені представники влади, профільних міністерств та комітетів ВРУ, народні депутати, бізнес-спільнота, міжнародні організації та іноземні партнери.

Зверніть увагу! Кількість місць обмежена.
Участь у третьому блоці доступна лише для членів Ради директорів КБУ та запрошених гостей за умови попередньої реєстрації.

Реєстрація за посиланням: forms.gle/p8Vc8GsZ6p1WjTSM7
Підтвердження реєстрації та місце проведення буде надіслано на вказану електронну пошту.

Останні новини розділу